Nya Wella Professionals Care

Under hösten 2010 lanserar Wella tre hårvårdslinjer för dig som alltid drömt om ett oemotståndligt, sunt och välvårdat hår. Wella Professionals Care är en serie som kombinerar ny och innovativ teknologi, högklassiga ingredienser och dofter som tillsammans ger dig en exceptionell färgintensitet, friskt och glansigt hår och en underbar upplevelse för alla sinnen.
Hårvårdsserierna består av Brilliance som ger färgat hår långlivad intensitet och lyster, Enrich som skyddar och reparerar torrt och skadat hår samt Balance som löser olika hårbottensproblem såsom mjäll, fett hår eller känslig hårbotten.
Produkterna ur Care- serien är designade för att ge en härlig, lyxig känsla där dofterna är framtagna på samma sätt som parfymer från de stora dofthusen. Samspelet mellan produkternas doft, konsistens samt exklusiva ingredienser som diamantstoft, bambu samt silke- och orkidéextrakt gör din morgondusch till en härlig upplevelse.
Produkterna kommer säljas hos frisör.

Brilliance är för dig som drömmer om en hårfärg som håller sig lika intensiv och glansig som när du precis klev ut från salongen. Brilliance schampo bygger på en ny teknologi - Liquid Crystal Technology som återskapar hårets skyddande ytskikt och gör det vattentätt vilket är en av egenskaperna som hjälper håret att innesluta de naturliga pigmenten i ofärgat och obehandlat hår. Med andra ord bidrar Liquid Crystal teknologin till att låsa in hårfärgen i hårstrået vilket ger färgen längre hållbarhet, mer intensitet och högre glans. Brilliance Mask är en intensivt vårdande inpackning som vårdar utan att tynga ner håret.
Brilliance serien finns fint- till normalt hår samt för grovt hår, vilket är toppen för såna som mig som har en rejäl hårman!



Enrich serien reparerar och skyddar torrt och skadat hår och lämnar det fullt av liv och rörelse. Produkterna innehåller keratin och reparerar kluvna hårtoppar samtidigt som de tillför håret ny glans, jämnar ut skadade hårstrån och återfuktar torrt hår. Sheasmör och silkeextrakt är några av ingredienserna.



Balance är speciellt framtagna för att lugna och förebygga överkänsliga hårbottnar och mjäll. Balance innehåller aktiva och stärkande ingredienser såväl som antibakteriella ämnen vilka gör att hårbotten känns renare längre. Produkterna är svalkande, uppfriskande och återupplivande för håret och innehåller bland annat bambu och champagneextrakt. Lyxigt!




mode

Kommentarer
Postat av: Jennie

Kommer dessa säljas i "mat"affärerna? :)

2010-09-08 @ 22:24:26
URL: http://uniqueangel.blogg.se/
Postat av: delinda

de doftar riktigt gott, jag vill ha Brillance =)

2010-09-13 @ 22:59:49
URL: http://www.delinda.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0