Vinn Mini plattång från Matrix Biolage!

Jag lottar ut denna plattång i mini format som var en del av ett  Biolage erbjudande.
Skriv en liten kommentar med motivering varför just du behöver denna lilla godbit, glöm inte e-mail.
Tävlingen avslutas 5/8. Plattången är värd ca 249:-.





Kommentarer
Postat av: L i n d a

Åå det hade varit perfekt. Har faktiskt funderat på att köpa en. Jag har nämligen precis klippt en lite kortare snelugg och en miniplattång hade varit perfekt till den. Då kommer man åt mycket lättare t.ex. Dessutom hade det varit super att ta med sig en liten nätt tång när man är ute och reser istället för att släpa på den vanliga. Därför tycker jag att jag ska vinna den.

2010-07-31 @ 12:33:16
URL: http://lindalundquist.blogg.se/
Postat av: Valis

Gud vilken sötis! Jag har precis börjat lära mig att styla med platt- och locktång men har insett att min plattång är alldeles för dålig för att få fina lockar. Dessutom så är jag gravid och har gått över mer än en vecka och min utväxt är outrageous (!) men jag kommer inte få fixa den på ett bra tag med bäbis kommande och allt som hör till så jag vill gärna kunna göra något åt mitt hår iallafall! Ny plattång? Please? ; )

2010-07-31 @ 16:21:09
URL: http://devotedmuslimah.devote.se
Postat av: sara

ja det hade ju inte varit helt fel med en liten söt plattång. anledningen till att ja skulle förtjäna att vinna tkr jag är för att jag faktiskt inte ens äger en plattång alls, överhuvudtaget! dock är jag beroende av plattång eftersom mitt hår är så sjukt frizzigt. jag får låna plattång av min syster.. har inte råd att köpa någon heller eftersom jag är arbetslös å får ingen som helst inkomst, tyvärr.. :( så det vore huuur bra som helst om jag vann denna underbaring! skulle bli överlycklig!

2010-07-31 @ 19:08:31
Postat av: Marie

Vet inte när det hände men på senare tiden så har mitt hår blivit otroligt fluffigt och vill inte alls lägga sig snyggt som det gjorde självmant tidigare så en platt tång hade jag verkligen behövt för att få ned mitt fluff till hår.

2010-08-01 @ 12:13:25
Postat av: Millah Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Jag är självklart med och tävlar om detta fantastiska pris..



Jag är faktiskt i stort behov av en plattång, eftersom att jag int äger ern.. och jag har alltid tyckt om att platta håret när jag varit hos någon vän eller så...



Vet int varför jag aldrig har köpt mig en..antingen har dom varit för dyra eller int verkat nå bra.

Men den hära verkar både bar och är billig.



jag hoppas verkligen att jag har turen på min sida, det skulle betyda jätte mycket för mig



kramar

2010-08-01 @ 16:49:45
URL: http://millahoman.blogg.se/
Postat av: Emelie

jag är med :) vill gärna vinna, har tunt hår och en virvel i luggen som man inte kan fixa med en vanlig plattång! plus att jag fyller år 16 augusti så vore perfekt att vinna =)

2010-08-01 @ 16:55:35
Postat av: EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA

Jag är gärna med och tävlar, har länkat här



http://molnboanna.blogg.se/2010/august/plattang-58.html



Skulle vilja vinna denna plattång eftersom den skulle bli perfekt att ha med när jag åker till Turkiet i slutet på augusti.

2010-08-01 @ 20:24:57
URL: http://www.annakarlsson.se/blogg/
Postat av: ANNAS TÄVLINGSTIPSARBLOGG

Hej,

Tack för tipset i min tävlingsblogg, jag har två bloggar så jag är med och tävlar genom den andra... har lagt en blänkare i tävlingsbloggen så jag hoppas fler hittar hit



http://molnboanna.blogg.se/2010/august/plattang-58.html

2010-08-01 @ 20:25:31
URL: http://molnboanna.blogg.se/
Postat av: Anne B.

Äger ingen plattång. Min frisör rekommenderade att jag skulle köpa en liten plattång eftersom mitt hår är kort, så denna utlottning passar ju perfekt. :)

2010-08-01 @ 20:27:03
Postat av: marty

hej hej! jag vill vinna för att ta med mig när jag inte är hemma. är hos min pojkvän väldigt ofta och jag skulle behöva en på varje ställe. alltid är den på fel ställe när jag ska ha den. suck.

2010-08-01 @ 20:32:21
Postat av: Stella

Åh, mitt hår är helt otroligt när det gäller att locka sig, har naturligt lockigt hår och det kan bli riktigt irriterande ibland då jag har en snelugg som jag vill ska ligga som den ska.

Hade jag haft den här lilla söta platttången hade jag kunnat ha med den i handväskan och koppla in när jag är hos en vän eller liknande och fixa frisyren snabbt. Hade varit super! :D

2010-08-01 @ 21:08:45
URL: http://fastfrusen.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag vill självklart vara med även jag och länkar givetvis så att fler hittar hit på: http://villduvinna.blogg.se/2010/august/plattang-58.html



Motiveringen då?

"Sliten småbarnsmamma som är trött på att vara risig och städa upp lego,

behöver härlig plattång för att piffa upp sig själv och boosta sitt ego"



Hoppas verkligen på tur!

Malin

2010-08-01 @ 21:19:49
URL: http://villduvinna.blogg.se/
Postat av: emma

jag skulle vilja vinna för har ingen och mitt hår hade man behövt platta om man ser det , och denna plattång var ju så himla söt och fin.och jag har inte råd typ någongång att köpa en plattång måste då della med min mamma och syster och då blir det inte alltid att jag får den när jag behöver dne , och den gick nyss sönder och har ingen alls och funderar på bli frisör så hade behövt plattång för lära mig nya saker också :/ min lugg fungerar inte utan plattång

2010-08-01 @ 21:20:52
URL: http://emmamattila.blogg.se/
Postat av: Jennie

För att få den frisyr jag vill,

behöver jag ett verktyg till.

En liten vit plattång jag helst vill ha,

Så den frisyr jag gör blir bra.

Mitt frissiga hår jag med den kan platta,

T.o.m jag mig på en sån kan fatta.

Jag slipper allt trix och fix,

med denna supertång från Matrix.



- Med detta rim jag hoppas att vinna,

så jag kan bli festens snyggaste kvinna.



Världens största kram till dig! =)



2010-08-01 @ 21:43:02
URL: http://uniqueangel.blogg.se/
Postat av: helena

jag är gärna med :)

jag skulle verkligen behöva denna plattång då min pappa bor i stockholm (jag bor i norrköping) och han har ingen plattång så när jag är där får mitt hår se ut som en katastrof,,, för det gör det verkligen när jag inte plattar det! hemma i norrköping har vi en stor skruttplattång som man verkligen inte kan ta med sig någonstans och som har gått i pension nu. den funkar liksom helt okej, håret blir platt när man har stått och plattat i typ 1½ timme... inte så jättekul. och för ett tag sen vann jag värmespray så jag blev jätteglad eftersom att det sliter på håret att platta men vad har jag för nytta av den nu när jag inte riktigt har någon plattång som fungerar som den ska.. just denna plattång skulle passa så bra då en liten är precis vad jag behöver så jag kan ta med den när jag åker till pappa :)



har länkat: http://hellavixx.devote.se/blogs/5479391/plattaang.htm



kram Helena :)

[email protected]

2010-08-01 @ 21:48:24
URL: http://hellavixx.devote.se
Postat av: Cassandra Olsson

Jag har seriöst världens jobbigaste hår, jag kan stå och platta mitt hår i timmar och det ser bra ut inne, men så fort jag går ut så korvar mitt hår sig och det är väldigt jobbigt att släpa på en "vanlig" stor plattång i väskan, så en liten skulle verkligen vara toppen.

2010-08-01 @ 22:33:41
URL: http://cassandrao.blogg.se/
Postat av: nicole

Jag har nyss klippt lugg, och hos frisören så låg luggen så fint men dagen efter då jag hoppade ut ur duschen märkte jag att luggen inte var så himla tam, den var hur vild som helst och delade sig, stod åt alla håll och vägrade ligga på plats. Jag äger inte någon plattång, vilket verkligen behövs. Jag har inte vågat ha luggen utsläppt sen dess, och jag vet inte hur många gånger jag har försökt att få den fin. Jag klippte ju lugg av en anledning liksom...

Skulle bli hur glad som helst om jag vann denna! Den är ju dessutom perfekt att ha i väskan, ifall luggen busar till det när man är borta ;)

2010-08-01 @ 22:57:55
URL: http://absolutenicole.blogg.se/
Postat av: m o l l i e - fotoblogg.

Jag skulle jätte gärna vilja vinna eftersom mitt hår är väldigt trist och tråkigt. Jag har testat några plattångar, men ingen funkar eftersom jag har så tunt hår och därför skulle en liten plattång va perfekt! snälla snälla skulle bli överlycklig om jag vann! kram

2010-08-01 @ 23:05:53
URL: http://molliesfoton.blogg.se/
Postat av: J o H a N N a

jag skulle verkligen behöva ha en lite platttång så jag skulle kunna göra mitt hår sådär vågigt och fint :) har världens tråkigaste raka hår som inte alls är roligt.. så den här vinsten skulle kunna göra mitt tråkiga hår lite mera roligt :)

2010-08-01 @ 23:17:49
URL: http://johannaspratstund.blogg.se/
Postat av: Mamma Mia



Min älskade dotter har efter år av pluggeri och arbetssök äntligen fått jobb, hon är så lycklig. Jobbet som Pr-assistent kräver att man ser proper och charmant ut hela dagen.. så till det behövs lite hjälp på traven.. vips ur väskan en liten platt-tång tittar ut och gör ett litet underverk med den skönas långa bruna hårsvall med lite krullidutter i...Ja, jag som mor skulle göra ett elegant litet lycka till packet med hälsning från dig..kramiz

2010-08-01 @ 23:18:31
Postat av: Anonym

2010-08-01 @ 23:19:25
Postat av: Hanna Carlgren

Skulle behöva en miniplattång eftersom det är mycket lättare att ta med sig när man ska iväg & jag åker ofta iväg eller bara inte är hemma. Min nuvarande plattång är väldigt sliten och jag har inte råd med en ny. Mitt hår är väldigt lockigt och jag hatar det och därför plattar jag det nästan alltid. Skulle va jättebra om jag vann den.



Skitfin blogg btw! :)

2010-08-01 @ 23:32:33
URL: http://hannacarlgrens.blogg.se/
Postat av: Fröken M

Ååå !! Efteratt ha varit gravid och nu ser ut som en "risbuske" i huvudet ( håret blir hemskt efter barnafödande ) är en plattång precis vad jag skulle behöva för att få lite ordning på barret ;)

2010-08-02 @ 08:40:37
URL: http://frokenmela.blogg.se/
Postat av: Fröken M

givetvis glömde jag e-mail... ;)

2010-08-02 @ 08:41:34
URL: http://frokenmela.blogg.se/
Postat av: Anna mamma till oskar



Jag är med och tävlar :)

Jag skulle jätte gärna vinna denna. Skulle ge den till mitt syskonbarn som börjar gymnasiet nu i augusti. Den hon har, har hon slitit ut för länge sen. Men hon fick inget sommarjobb iår. Så det vore kul att överraska henne med denna.

2010-08-02 @ 09:49:21
URL: http://nyttkapitelimittliv.blogg.se/
Postat av: Emeli

Den skulle jag gärna vilja vinna. Jag behöver en ny för min börjar ha gjort sitt, värmeplattorna är helt förstörda. Vore kul att vinna!

2010-08-02 @ 13:03:51
URL: http://emeliochnathalie.blogg.se/
Postat av: Philippa

När jag upptäckte att jag hade en plattång långt inne i ett badrumsskåp där hemma blev jag så glad så att jag ville testa den på direkten. Men det visade sig att den var helt paj, och jag blev jättebesviken. Om jag skulle vinna plattången skulle jag bli så glad så glad.

2010-08-02 @ 13:41:14
URL: http://philassi.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Hej! Jo. Min anledning till att jag skulle vilja ha denna är att jag har en bångstyrig lugg, och den är snygg när den är plattad, men tyvärr håller det inte hela dagen. Jag plattar nästan alltid luggen och lite av virvlarna som är svåråtkomliga på sidan med vanlig plattång två gångr på en dag. Och det ser ut och ÄR klumpigt att dra upp en stor sliten plattång varje gång den behöver fixas till, så jag skulle blir överlycklig om jag vann denna!

2010-08-02 @ 15:02:52
Postat av: Pia

Jag skulle verkligen behöva en lite mindre och behändligare plattång eftersom den jag har är väldigt klumpig och jobbig att ha med sig. Så när jag ska nånstans så orkar jag liksom inte göra plats för min plattång och får sen stå ut med helt hopplöst hår. Om jag hade en liten plattång kunde jag ha med den hela tiden och inte behöva ångra bittert att jag inte orkade ta med min klumpiga =)

2010-08-02 @ 15:26:06
Postat av: Linda

Jag har viljat ha en miniplattång väldigt länge passar väldigt bra också när man åker utomlands eller när jag åker ner till göteborg för att träffa min pojkvän och hans familj ( bor själv i stockholm)

Kram

2010-08-02 @ 16:59:44
URL: http://www.improveme.se/LindaLinnros
Postat av: Olivia

jag har jättelockigt hår under mitt vanliga så jag kan inte ha en enda frisyr utan att det sticker ut hår överallt.

En normalstor plattång är omöjlig att komma åt med och även om den skulle så har jag absolut inte råd med någon! :(

dessutom behöver jag en som är lätt att ta med eftersom att i andra klimat så lockar det sig ännu mer!!

2010-08-02 @ 17:22:42
Postat av: Olivia

Hej jag är supergärna med och tävlar! Jag vill vinna först och främst för att jag ÄLSKAR att vinna! Jag är alltså en riktig tävlingsmänniska! Dessutom skulle jag verkligen behöva en bra platt-tång eftersom att jag bara har en stenålders våffelstång spm jag försöker platta med... men det går sådär! DÄRFÖR VILL JAG VINNA!

2010-08-02 @ 20:10:25
URL: http://lipstick.webblogg.se/
Postat av: Sandra

Jag har ett riktigt lockigt och krulligt/krylligt hår och ja passar mycket bättre i platt har jag hört från folk. Men det är så att min plattång precis gått i sönder (1½ år gammal) så det vore verkligen toppen med en plattång! :D



Kram Sandra

2010-08-02 @ 20:56:06
URL: http://sukiie.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jag vill vinna den här plattången för att jag snart ska flytta hemifrån för att studera och kommer då inte äga någon plattång.

Just nu delar mamma och jag på en plattång, men det är egentligen hennes eftersom det är hon som har betalat den.

För ett år sen var jag på en 1-veckas resa och tog med mig plattången. Redan av den veckan hade mamma fått nog av att hon inte hade någon plattång och att hennes hår såg så hemskt ut (enligt henne).

Jag håller mina tummar! :) Just nu finns det annat jag borde sätta mina pengar på än skönhetsgrejer.

2010-08-03 @ 09:44:28
Postat av: Dessan - Mitt liv som 18åring tillsammans med en 46åring! Bloggdesign, photoshop m.m

Jag är gärna med och tävlar om denna. Min motivering till varför jag vill vinna den är för att varenda morgon då jag har duschat så får jag antingen försöka stryka håret själv eller så får jag be om hjälp att stryka det. Då stryker jag det med ett strykjärn och tro mig, det blir platt! Men det är otroligt jobbigt att göra den insidenten varenda morgon och plus att det inte är nyttigt alls för håret, det slits. Det vore så enkelt att med lätthet kunna stoppa i denna i vägguttaget och sedan platta håret hur lätt som helst. Snälla, låt mig vinna! (A) Krams!

2010-08-03 @ 11:51:00
URL: http://thegreatpassion.blogg.se/
Postat av: sara

Hejsan! HJÄLP DEN NAMNLÖSA MASKOTEN ATT FÅ ETT FRAMTIDA NAMN! Du vinner ett gästblogg-inlägg på min blogg och en plats i min meny i en vecka!

http://ensara.blogg.se/2010/august/jag-tankte-ha-en-liten.html

2010-08-03 @ 12:40:32
URL: http://ensara.blogg.se/
Postat av: Rosida

Jag är med! :)

Om jag skulle vinna så skulle jag ge den till min mamma i present! Hon har ingen plattång, och tror hon skulle vilja ha en väldigt mycket faktiskt.

2010-08-03 @ 13:47:28
URL: http://beyondthesurface.blogg.se/
Postat av: care69

Jag är med!

Jag har ingen egen plattång och det skulle vara guld värt att veta att det finns en tillgänglig när jag behöver den.



Har länkat:

http://care69.blogspot.com/2010/08/5-aug-vinn-mini-plattang-fran-matrix.html

2010-08-03 @ 14:06:33
URL: http://care69.blogspot.com
Postat av: Anna G

Min lugg lockar alltid till sig till skumma spretiga lockar. Jag hade en platttång men den blev stulen när jag var på semester :/ Mitt hår behöver en ny för att se fint ut igen

2010-08-03 @ 19:03:07
Postat av: Pia

Hejsan, jag är också gärna med och tävlar om en plattång. Har ett ganska självlockigt hår och har ett elände när det är fuktigt ute då håret lätt "krusar" till sig. Vore ypperligt att därför ha med denna lilla behändiga plattång i handväskan när man ska bort.



Hälsningar Pia

[email protected]

2010-08-03 @ 21:01:47
Postat av: erika

Skulle vara perfekt att ha med sig i handväskan. När man är ute i regn förstörs frisyren direkt. Smidigt då att plocka upp den och fixa till.

2010-08-03 @ 21:20:02
URL: http://shopaholicans.blogg.se/
Postat av: Linda Fransson

Ååh vad glad jag blev när jag fick syn på denna tävling :D Är verkligen i behov utav en plattång då jag lånat min kompis och hon vill nu ha tillbaka den!! Denna skulle verkligen vara perfekt till min lugg och mitt uppklippta hår :D Har länge funderat på att köpa just en miniplattång men har tyvärr dåligt med pengar så jag har inte haft råd! Blev jätte glad nu när man hade chansen att vinna en och jag skulle verkligen bli överlycklig om jag vann! :D Jag håller verkligen tummarna nu och tack för chansen att tävla :D

2010-08-03 @ 23:36:26
Postat av: Annika - tre barn i huset och ett på väg!

Jag vill vara med och tävla, skulle behöva denna plattång eftersom jag har väldigt platt och "tråkigt" hår...

Ska gifta mig i höst, ett bröllop som dock kommer behövas hålla budgeten ganska bra, med tanke på tre barn och ett kommande barn... Denna plattång skulle vara guld värd då jag i så fall kan få lite form på kalufsen!



Länkat här: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlingsblogg/2010/august/tindra83-plattang-58.html



Kram Annika

[email protected]

2010-08-04 @ 01:54:31
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/
Postat av: Hannele - Snart 2 barnsmamma

Hej!

Jag är med och tävlar :)



Jag borde få vinna för en liten tid sedan så gick min plattång sönder och nu för tiden så måste jag har i tofs för att det ser för jävligt ut om jag inte har plattat håret tycker jag och jag är rätt så kräsen när det gäller att köpa nya plattånger för att jag vill ha den bästa och jag skulle vilja vinna den där för att den verkar bra osv :)



Hoppas på tur!

2010-08-04 @ 08:53:52
Postat av: Linda

skulle gärna vilja vinna den som present till min lillasyster som lyckades bränna upp sin plattång nyligen och dessutom pendlar hon mellan föräldrarna på helgerna och skolan på veckorna så en mini vore perfekt!!

2010-08-04 @ 14:26:46
Postat av: Ida

Jag har grymt lockigt hår och skulle behöva en reseplattång!

Den 21 aug åker jag på resa med jobbet. Då hade den varit perfekt att ha med sig!

Ett plus att den var snygg också :)

2010-08-04 @ 23:00:18
URL: http://trollo.blogg.se/
Postat av: CarolinePralin

Jag gillar din blogg! Du hamnar på min bloglovin'!



Har du något tips på en bra men BILLIG plattång, och även en locktång?

Jag lever på existens minimum i princip, men vill ändå vara fin i frillan!

2010-08-04 @ 23:15:42
URL: http://carolinepralin.blogg.se/
Postat av: Jenny

jag vill gärna denna för den är lätt att ha med sig och lätt att ha att göra med . Och i behov av en plattång.

2010-08-05 @ 00:32:36
Postat av: Johanna

Jag behöver denna plattång jusst för nu när jag precis har klippt mitt hår kort så blir det jätte lätt lockigt!och inte fina lockar utan fruktansvärda lockar så att ha en sån plattång till hans hade varit helt underbart!!

2010-08-05 @ 00:58:07
URL: http://astoryofmylife.blogg.se/
Postat av: Jeanette

Jag är gärna med och tävlar! Jag har velat ha en plattång sedan min ena elev fixade iordning mitt hår med en plattång. Det blev så fint!

2010-08-05 @ 09:36:47
URL: http://gratistokig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0