Keep this fire burning

Det är ett helt projekt att bli rödhårig när man som mig har ett blont, poröst hår som utgångsläge.
Den röda färgen blöder gärna ur på en gång. Detta pga röda pigment är de största pigmenten, och har svårt att tränga in i hårstrået och fastna där.
Jag gjorde först en förpigmentering med color fresh 7/43 och sedan en lättfärg med color touch i tre olika nyanser (minns ej vilka) hos Wella när jag blev röd första gången. För att försöka bibehålla färgen som bara ville rinna av så tonade jag håret med color fresh 7/43 varje gång jag tvättade håret. Men det räckte inte.
Så förra veckan la vi i en till omgång Color Touch lättfärg, denna gång i nyans 7/43. Samt att jag skaffade mig Wellas röda hårmask för att göra färgen mer intensiv. Skrev om den i ett tidigare inlägg.
Nu ska jag banne mig behålla denna färg! :)
Ni som har samma problem, försök att inte ge upp, kämpa på med color fresh (både genom att använda den som toning och så kan ni använda den som schampo, då gör ni precis som med ett vanligt schampo: ta en klick, löddra upp, låt verka några minuter för bästa effekt) färgade hårmasker, schampon & balsam med pigment,  ja det finns en hel del hjälpmedel!


just nu glöder jag iallafall. Men det ligger jobb bakom!

Kommentarer
Postat av: Jennie

Du passade i den färgen tyckte jag! Bra ihop med ögonfärgen!

2009-11-03 @ 13:06:17
URL: http://nennsan.blogg.se/
Postat av: Elin

Snyggt! Jag blev också rödhörig för en måndag sedan. trivs jättebra! först var jag platinblond, sen färgade jag det lite mörkare, och nu rött. :)

2009-11-03 @ 15:21:27
URL: http://esatirnine.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0