Fixa brännan själv!

Häromdagen var jag och gjorde en soldusch vilket jag inte provat förut. Däremot har jag provat massage med brun utan sol, vilket var sådär..
Visst fick jag en jämn och fin bränna av solduschen och självklart är det bekvämt att få det gjort snabbt av någon så man slipper smörja själv.
Men, jag tycker jag lyckats uppnå lika bra färg själv med hjälp av brun utan sol. Eftersom jag har ljus hy och bör undvika sol samt solarie har brun utan sol alltid varit ett bra alternativ till mig och jag har haft år av träning.
Mina favoriter är Cliniques färgade b.u.s. gel samt Lancôme's klassiker Flash Bronzer. Ett ok budget alternativ är Loreal's snabbtorkande, färgade b.u.s. gele.
Viktigt att tänka på för att uppnå en jämn bränna är att se till att peela huden ordentligt innan så du blir av med alla döda hudceller. Smörj sedan in extra torra områden som knän och armbågar med en mjukgörande lotion för att undvika fläckiga, flammiga ytor.
Ett par peelingar som biter bra är Buffy och Aqua Minerabilis från Lush.
Buffy är en exfolierande peeling superb på lår och stuss men självklart övriga kroppen också. Malet ris, mandlar och aduki bönor peelar fram en fin lyster i din hy och kako-samt sheasmör återfuktar.
Aqua Minerabilis innehåller malda mandelskal, ros och sandelträ och lämnar din hud mjuk, följsam och ljuvligt doftande.

För oss som behöver fukt är Dream Cream ett utmärkt val. Den innehåller olivolja, kakaosmör, havremjölk och rosenvatten. Ros och lavendel lindrar irriterad och känslig hud.
Sympathy for the Skin är en annan body creme med färska bananer, mandeloljal, kakaosmör och citron. En suverän återfuktare!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0