En nystart i livet

Det är evigheter sedan jag lade upp ett inlägg här i bloggen. Dels pga stadsnätets kära tekniker tog ca tio veckor på sig att installera mitt nya snabba internet, dels pga det hänt mycket i mitt liv den här våren.

I mars påbörjade jag min nya karriär som Barista hos Espressohouse. Ja, det stämmer, stamkunden no 1 är numera en del av personalstyrkan :) det var delvis min passion för kaffe som gjorde att jag sökte, men även det faktum att jag vill ha ett arbete som är relativt lätt att lämna då jag planerar att uppfylla min dröm att flytta till London en tid för att bara jobba, roa mig och hitta mig själv.

I maj avslutade jag ett förhållande som pågått till och från sedan jag var nitton. Det är en skrämmande känsla att helt plötsligt stå på egna ben och vara ensam efter så lång tid men jag känner ingen ånger. Det här var något jag var tvungen att göra även om det tog lite tid att samla mod, reda ut mina känslor och lämna allt bakom mig.
Nu ligger världen för mina fötter, jag kan göra vad jag vill, när jag vill, flytta vart jag vill utan att behöva ta hänsyn till någon annan.
It's a new day and a brand new Tindra :)



Kommentarer
Postat av: Ivana

Härliiiiigt, Agda is back ;)

2008-08-08 @ 23:17:20
Postat av: tindra

hahaha yea she is darling:)

2008-08-09 @ 15:59:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0