Looks for you 2010

Schwarzkopf's looks for you 2010

Hollyred
Tänk feminina hollywood-vågor i lysande rött. Visualisera filmstjärneglamour i kombination med en rödhårig kvinnas starka utstrålning. Detta är Hollyred. Håret är glänsande, sensuellt och kvinnligt à la Hollywood och färgat i en intensiv röd ton. Hollyred-stjärnans långa hår faller i stora, glamourösa glänsande lockar ner över axlarna med massor av volym. Make up:en går i nudetoner och fokus på ögonen ger looken ett mjukt och romantiskt uttryck.




Combback
Blond åttiotalspower i kvinlig femtiotalstappning. Frisyrerna är en blandning av discoglam och kontorschic, detta är en lyxig och kraftfullt cool look. Håruppsättningar är en stark trend 2010. Combbacks uppsättning påminner om det coola åttiotalet men med en modern twist. Frisyrerna känns både förföriska och "New Wawe" cool. Combback passar starka och trendmedvetna tjejer och de viktigaste stylingverktygen för denna look är hårrullar och hårspray.




Eastbeat
Tänk en kvinnlig beatle, formad i sextiotalets modskultur - John Lennons pojkbob möter Yoko Onos svärta på Londons gator. Denna look är en nutida rockig och rebellisk streetlook. Sextiotalet och de unga Beatlesmedlemmarnas androgyna look har inspiraret till en stil som känns aktuell idag. Eastbeat frisyren är en avantgardistisk vass bob som gör sig bäst med lite längre lugg i en mörkbrun eller svart nyans. Fön, rundborste och glansspray stylar looken och frisyren kan även varieras med lite flikigare alternativ, men den distinkta luggen finns alltid med.




Intense Bloom
Gyllene hippiesvall i modern flickig lock look. I Intense Bloom möter glamouramazonen flickig flowerpower, föreställ dig en ung Jennifer Lopez, fast under sjuttiotalet. Det blommigt oskuldsfulla möter det böljande kvinnliga i en lockigt modern 2010-talselegans.  Detta är en romantisk, oskyldig och lite hemlighetsfull look där håret är något uppklippt och faller ut över axlarna i medellånga till långa längder. Färgen är ljus- till mörkbrun med enstaka slingor för att göra nyanserna mer levande. Sjuttiotalslooken blir mer modern i form av stora, bångstyriga lockar som ramar in ansiktet och faller ned över axlarna. Komplettera med sotade ögon och en i övrigt sparsmakad make up för att skapa en världsvan, ungdomlig och blommigt naturnära look.


Kommentarer
Postat av: Sabina

SNYGGT :D

2010-03-12 @ 21:42:23
URL: http://missmalmberg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0