GLANZ Fönborstar

På ELMIA frisörmässa lade jag vantarna på en goodiebag fylld med suveräna borstar. Glanz har utvecklat den ultimata fönborsten, med många funktioner i samma hårborste.
Borstarna finns i olika storlekar och former, men har alla samma egenskaper:

* Borstarna är antistatiska och minskar på så vis flygigt och elektriskt hår.
* Ionic - Stråna i borsten är tillverkad med hjälp av den så kallade ionic-tekniken, som gör att vattendropparna i håret blir mindre vilket gör att föningen går fortare.
* Keramisk - borstarna har keramiska ytor vilket fördelar värmen jämt och gör håret slätare och glansigare. Keramiska ytor skyddar även håret mot uttorkning och kluvna toppar.
* Vågig och mjuk borst - Stråna i borsten är specialbehandlade och extra mjuka, vilket förhindrar trassel. 
* Antibakteriell - Glanz har tillsatt Nanosilver i borststråna. Nanosilver skyddar mot orenheter och genom att tillsätta detta ämne i borstens strån minskar man bakterierna som annars lätt bildas.
* Tourmaline - vilken är en mineral som avger negativa joner när värme tillsätts och detta minskar statisk elektricitet och bidrar till ett mer slätt och glansigt hår.
* Lätt och ergonomisk - Hårborsten är extra lätt och har ett mjukt räfflat gummihandtag som ger ett fast grepp när man arbetar med borsten.
*Hårsticka - stickan som sitter i änden på fönborsten gör du lätt en bena, passéer eller för att lätt få bort håret från hårborsten.

Så vad tyckte jag?
Jo, detta är en väldigt bra borste. Den är mycket lättare än en vanlig rundborste vilket gör att det är mycket skönare att arbeta med den. Mitt hår blev väldigt mjukt och blankt, det kändes riktigt plattångat. Jag rekommenderar den verkligen!
Pris från 199:- och uppåt.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0