En ängel för håret

I drygt en veckas tid har jag provat en hårserie från Angel Proffesional, som inkluderar allt ifrån schampo, balmsam/vård till styling. Produkterna ur Angel serien innehåller Marint collagen med massvis av mineraler och aminosyror från havets djup som återfuktar, stärker och ger håret lyster, volym och skydd. Marint Collagen bidrar till att förbättra hårets uppbyggnad, vitalitet och naturliga skönhet.
Jag har testat Marine Depth Spa Schampoo som är ett schampoo för torrt & normalt hår och rikt på växtpreparat & aminosyror. Schampot skall reparera skadat hår och göra det  blankt & följsamt. Tillsammans med schampot provade jag även Marine Depth Spa Conditioner, ett balsam för alla hårtyper. Detta balsam har sitt ursprung från havsdjupets växter och ger en naturligt skyddande hinna för att håret ska hålla sig mjukt och återfuktat.
Produkterna doftar otroligt gott, och doften sitter kvar i håret i dagar efteråt. Om jag ska beskriva doften så är det bästa ordet att göra det med : SPA. Det doftar verkligen spa.
Sedan avslutade jag med en finurlig liten spray, Hair Soften Spray som återfuktar och ger nytt liv till torrt och stressat hår. Jag lät mitt tjocka och annars så torra hår självtorka, jag har nämligen lite självfall och brukar vilja få fram det, men vanligtvis blir mitt hår mycket torrt och frizzigt när det väl torkat. Men denna gång kändes det väldigt mjukt för att vara mitt hår, så att säga. Lent och fint och doften är jag förälskad i!


Schampo och balsam, pris ca 140:-/st.


Hair Soften Spray, pris ca 130:-

Hela Angel serien, samt andra märken finner Ni här

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0