Äckliga Café ägare!

Häromdagen var jag och fikade med tjejerna på ett café i Gallerian och när jag stod i kön upptäckte jag med fasa något av det äckligaste jag sett, steamer röret man spinner mjölk med på espressomaskinen var täckt av ett tjockt, gulvitt lager av geggig, intorkad mjölk. Gång på gång såg jag café tjejen spinna mjölk, föra röret åt sidan, spinna ny mjölk, samma sak igen. Utan att torka av röret mellan gångerna! Jäklar vad äckligt det blev ingen latte för mig. Men de stackare i mitt sällskap som tog latte blev rätt illamående senare under dagen.
När jag jobbade som barista var vi stenhårda på att efter varje mjölk spinning noggrannt torka av röret med en fuktad microfiber trasa, det är det allra bästa. Vanliga disktrasor gör inte hela jobbet.
Så varför är detta så svårt? Det tar ju bara någon sek extra. Nä fyy vad äckligt där fikar jag aldrig igen.
Skärp er, alla café ägare och biträden som är så här sluskiga!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0