Test: MOP- naturliga & Ekologiska hårvårdsprodukter

Dags för att testa lite nya hårprodukter
Denna gång blev det några ur MOP's C serie.
"MOP - Modern Organic Products skapar de bästa möjliga naturliga och ekologiska hårvårdsprodukter och stylingprodukter, baserat på ekologiska växter, örter, frukter och grönsaker med väldokumenterad verkan, i synergi med det senaste inom forskning."

Första produkten till prov är Shaping serum
Detta serum skall ge viktlös volym och reflektiv glans. Det erbjuder medium stadga och maximerar hårets volym och studs samtidigt som du skall få exceptionell glans. Innehåller UV-skydd för att hjälpa till att bevara hårets färg.
En blandning av naturliga essentiella oljor ger dig en ren och fräsch doft. Guar gum gör ditt hår tjockare samtidigt som ricinolja förbättrar hårets glans.

Så hur var det? Alla produkter ur MOP's C-serie doftar härligt av citrus, så även detta serum. Jag applicerade mest i topparna i fuktigt hår, och fönade sedan med rundborste. Topparna blev snygga, blanka och separerade och formen höll verkligen.



Produkt två - MOP C-System C-straight Straightening Cream 
Detta skall vara en överlägsen stylingcreme när du vill få slätt, rakt hår. Den mjukar upp och rätar ut lockar och hår med självfall, samtidigt som den ger håret en frisk glans. Ett lätt fuktmotstånd kontrollerar friss under dagen utan att ge extra tyngd till mjuka frisyrer.
Straightening Cream innehåller näringsrika, konditionerande egenskaper som ger håret lyster. Naturliga vaxer, inklusive bivax, kombinerade med silikoner hjälper till att ge och bibehålla släta frisyrer. UV-skydd gör att färgen håller längre. Produkten är parabenfri. Straightening cream ger rakt hår med volym åt lockiga hår eller hår med självfall.

Mitt hår är lätt frissigt med lite självfall så en sån här produkt är alltid välkommen.
Den fungerade bra, håret fick slät finish men det där med att den ska kontrollera friss under dagen vet jag inte, jag tyckte mitt hår blev lite ruggat vid dagens slut ändå. Men det är helt klart en bra straightening cream.



 


Kommentarer
Postat av: Sabina

kanske man får ta och testa =)

2009-12-08 @ 23:14:23
URL: http://missmalmberg.blogspot.com
Postat av: Anonym

Jag hittade först bloggen när jag sökte på google och letade efter "rosa fest tema" som inspiration till mitt födelsedagsparty. Sedan dess har jag fastnat. Vilken underbaaaar blogg. :)

2009-12-09 @ 16:26:17
URL: http://sarasaga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0